Gefilterd water: de smaak van bronwater uit je kraan

Naast koud, warm en kokend water kunt u met de 4-in-1 kraan nu ook gefilterd water tappen. Nog meer gemak uit één kraan. Het gefilterde water uit de 4-in-1 multifunctionele kraan is vergelijkbaar met de smaak van bronwater, zo is het lekkerste drinkwater altijd bij de hand.

Waarom gefilterd water?

De voordelen van kokend water zijn bij de meeste mensen wel bekend. Wie wil er niet direct kokend water uit de kraan? U bespaart tijd, water- en energie met de Franke kokend water kraan. Helaas zal zonder het gebruik van een filter altijd kalkafzetting bij het verhitten van water ontstaan. Denk maar aan uw waterkoker, strijkijzer of douchekop.

Naar mate het verbruik zal de kalkafzetting toenemen, hierdoor wordt ook de warmteproductie bij ieder gebruik verminderd. Tevens tast de kalk het warmte element aan en ontstaat er corrosie, waardoor boilers uiteindelijk defect kunnen gaan. Door het gebruik van een filter wordt kalkafzetting voorkomen en waardevolle mineralen uit het drinkwater behouden. Voor zowel de 3-in-1 als de 4-in-1 kraan wordt een Franke Pro filter gebruikt. Het voordeel bij de 4-in-1 kraan is dat het gefilterd water ook apart getapt kan worden. Zo is het systeem beschermt en geniet u onbezorgd van de zachte smaak van het gefilterde water.

gefilterd water

De smaak van bronwater uit je kraan

Voordelen gefilterd water:

Het gebruik van een filter voorkomt kalkafzetting, dit levert veel voordelen op voor het kokend water systeem:

• Verlaagt de water hardheid en behoudt waardevolle mineralen.

• Energieverbruik blijft gelijk.

• Beschermt het elektrisch verwarmingselement tegen corrosie.

• Beschermt slangen, mengventiel en aansluiting tegen dichtslibben.

• Zorgt voor een langere levensduur van het systeem.

• Schadelijke stoffen zoals lood en cadmium worden gereduceerd.

• Verwijdert ongewenste smaak en geur.

• Het actieve koolstof blok verbetert de smaak van het gefilterde water.

 

Wilt u ook genieten van het gemak van kokend en gefilterd water? Bekijk hier het assortiment

 

Franke webshop

De filter dient jaarlijks te vervangen worden voor een optimaal behoudt van het kokend water systeem en de zachte smaak van het gefilterd water. De Franke Pro filter kan eenvoudig via www.frankewebshop.nl besteld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Neem snel contact op

Snel contact opnemen met ons! Laat je gegevens en eventuele vraag of opmerking achter en we komen graag in contact met je.

Niet leesbaar? Verander tekst.